JAVNI POZIVI-OBAVEŠTENJA

03.2021.
Konačna lista korisnika građevinskog materijala korisnika po Sporazumu po readmisiji preuzmite dokumenta


07.2020. | Predlog liste korisnika montažnih kuća iz kategorije interno raseljenih lica u okviru projekta "Novi Pazar za bolje uslove života IRL i povratnika".

preuzmite dokumenta


06.2020. | Projekat "Socijalno preduzetništvo u poljoprivredi kao model smanjenja siromaštva", (u daljem tekstu: Projekat) implementira ASBÖ – Arbeiter-Samariter-Bund Österreichs ASB sa svojim implementacionim partnerom Inicijativom za razvoj i saradnju, IDC, i u saradnji sa Gradom Novim Pazarom, Regionalnom razvojnom agencijom Sandžaka – SEDA, Poljoprivrednom savetodavnom i stručnom službom Novog Pazara i Muslimanskim humanitarnim društvom „Merhamet – Sandžak“. Projekat finansira Austrijska razvojna agencija (ADA) sredstvima Austrijske razvojne saradnje.
Opšti cilj projekta je smanjenje siromaštva i socio-ekonomsko osnaživanje najmanje 100 malih poljoprivrednih gazdinstava i najmanje 20 žena iz ruralnih područja Grada Novog Pazara kroz unapređenju njihovih kompetencija, obezbeđivanjem i maksimalnim iskorišćenjem kapaciteta za preradu i skladištenje, kao i udruživanjem zasnovanim na principima socijalnog preduzetništva. 
Podrška predviđena ovim projektom obuhvata: 

1. Edukacija izabranih korisnika projekta i razvoj individualnih biznis planova 
2. Pet trodnevnih seminara o unapređenju poljoprivredne proizvodnje 
3. Pet trodnevnih seminara o preduzetničkim veštinama 
4. Ekonomska podrška izabranim korisnicima kroz kooperaciju sa Socijalnim preduzećem definisanu Projektom, obezbeđivanje i maksimalno iskorišćenje kapaciteta za preradu i skladištenje kao i udruživanje zasnovano na principima socijalnog preduzetništva. 

PRIJAVA SA PRATEĆOM DOKUMENTACIJOM PODNOSI SE LIČNO, U PROSTORIJAMA MUSLIMANSKOG HUMANITARNOG DRUŠTVA „MERHAMET-SANDŽAK“ NA ADRESI KRAGUJEVAČKA 12 ILI REGIONALNE RAZVOJNE AGENCIJE SANDŽAKA – SEDA, NA ADRESI 7. JULI BB, NAJKASNIJE DO 15.06.2020. DO 15:00H.

preuzmite dokumenta


05.2020. | U okviru projekta "ODRŽIVE ZAJEDNICE U SANDŽAKU - OD MERE DO KARIJERE" objavljena je konačna lista Poslodavaca za dodelu subvenciju za zapošljavanje nezaposlenih lica iz teže zapošiljivih grupa na novootvorenim radnim mestimo.

preuzmite dokumenta


05.2020. | U okviru projekta "ODRŽIVE ZAJEDNICE U SANDŽAKU - OD MERE DO KARIJERE" objavljena je konačna lista prioriteta nezaposlenih lica iz teže zapošljivih grupa, sa posebnim naglaskom na povratnike, Rome i mlade, ispod 30 godinan za proces dokvalifikacije, prekvalifikacije i zapošljavanja kod poznatog poslodavca.

preuzmite dokumenta

arhiva

BUDITE UKLJUČENI

Pojedinac može postići mnogo, a zajedno možemo postići sve.

Ukoliko smatrate da imate dobru ideju ili mehanizam za rešavanje nekog od problema u zajednici, pozivamo vas da nas posetite i pridružite se našem timu!

Ako ste filantrop, kreativac, ili prosto želite da date svoj doprinos zajednici, bićemo vaši partneri.

Bilo da razmenjujemo iskustvo, znanje, veštine ili ideje, tu smo da budemo katalizatori dobrih odnosa u zajednici.

Zdravlje

Poboljšavamo zdravlje dece i porodica kvalitetnom edukacijom i potrebnom pomoći za osnovnim namirnicama i lekovima.

Obrazovanje

Stvaramo veći pristup kvalitetnom obrazovanju i osiguravamo da devojčice i dečaci mogu da uče u sigurnom i pozitivnom okruženju.

Zaštita

Obezbeđujemo da su deca u svakom trenutku na sigurnom i sprečavamo njihovo izlaganje zlostavljanju, zanemarivanju, eksploataciji i nasilju.

Broj zadovoljnih korisnika

Preko 100.000

Godina rada

30

Dostupni smo svakog radnog dana

08-15H

Realizovanih projekata

Preko 2.000

DONATORI I PARTNERI

Muslimansko humanitarno društvo
Merhamet Sandžak

Adresa:

7. jula bb, 36300 Novi Pazar, Srbija 

Tel:

+381 (0) 20 331 960

E-mail:

office@ merhamet-sandzak.org

All Rights Reserved © Copyright MHD MERHAMET SANDŽAK | #NPNET